Gratis verzending vanaf 50€ naar België, Nederland, Luxemburg en Duitsland

Gratis verzending vanaf 50€ naar België, Nederland, Luxemburg en Duitsland

Aromen steunt Gate to Nature

Aromen Steunt Gate To Nature

Met trots kondigen we aan dat Aromen samenwerkt met de stichting Gate to Nature.

klik en winkel nu

We've planted

83036 trees so far

Maak de wereld beter en steun Gate to Nature!

Het Masai Mara natuurreservaat in Kenia is één van de meest geliefde safarigebieden vanwege haar enorme rijkdom aan wilde dieren en adembenemende natuur. Helaas heeft het reservaat de afgelopen decennia een verwoestende ontbossing ondergaan. Hierdoor zijn de wilde dieren kwetsbaar en onbeschermd tegen stropers. Bovendien is het beschadigde en kale land nu vatbaar voor destructieve bosbranden die de steden en de aangrenzende bossen kunnen schaden. Het is moeilijk voor te stellen dat het Masai Mara natuurreservaat bijna 80% van zijn bos is kwijtgeraakt en elke dag opnieuw bomen verliest.

Twee keer per jaar bezoekt de stichting Gate to Nature het reservaat en plant het toegewijde team bomen. Dit doen zij door vanuit een klein vliegtuig zaadbollen te laten vallen in de ontboste gebieden. De resultaten zijn verbluffend: 90% van deze zaadbollen ontwikkelen zich tot bomen die in slechts 3 tot 5 jaar tot 2 meter hoog groeien! Het belang van hun werk is overduidelijk en we hebben een manier gevonden om ze verder te kunnen steunen.

Ons Project

We zijn er trots op dat we Henrik Sørenson en Josephine één van onze Loylymasters ambassadeurs kunnen noemen. Samen met een team waagt zij zich in Kenia om het bos en de wilde dieren te redden. Ze maken actief foto’s om te posten op sociale media zodat supporters hun proces kunnen volgen. We wilden hun zaak steunen omdat het behoud van de natuur ons nauw aan het hart ligt. Dankzij hun duurzame en effectieve aanpak, en het doorzettingsvermogen van de bemanning, zijn we verheugd dat we hen kunnen helpen het Masai Mai reservaat weer gezond te maken.

Daarom hebben we hoogwaardige hoodies ontworpen van OCS biologisch katoen, beschikbaar in tien verschillende kleuren, met het Loylymasters logo op de linkerborst geborduurd.

De winst van elk kledingstuk dat we verkopen gaat naar de stichting Gate to Nature. Zo eenvoudig is het.

Geplante zaadbollen die het beschadigde land opnieuw gaan bebossen.

Niet alleen zijn onze hoodies zeer comfortabel en zacht, maar u heeft ook de mogelijkheid om uw capuchon te personaliseren! U kunt uw favoriete olie kiezen uit 62 etherische oliën en de naam laten borduren onder de capuchon. Zo kunt u elkaars favoriet ontdekken!

hoodie
hoodie pattern

Naast de etherische olie vindt u het aantal bomen dat u heeft geholpen te zaaien: een indrukwekkende 308 bomen per hoodie. Uw steun maakt het verschil.

Steun nu

Alleen met uw hulp kunnen we het kostbare bos en het thuis van de Keniaanse fauna herstellen. Kies uw favoriete kleur en etherische olie en ondersteun het geweldige werk van de stichting Gate to Nature.

Naast elke hoodie die we verkopen, steunen we de stichting verder door een boom te doneren voor elk verkocht item! Zelfs door het kiezen van uw favoriete etherische olie, bloemenwater, bodylotion of diffuser kunt u helpen de bossen in Masai Mai Nature Reserve te redden.

Begin vandaag nog met het selecteren van uw favoriete oliën

Meer informatie over het Gate to Nature project vindt u hier

gttn_cta_logo@3x