Signature Massage - Aromen Aromatherapy

Gratis verzending vanaf 50€ naar België, Nederland, Luxemburg en Duitsland

Gratis verzending vanaf 50€ naar België, Nederland, Luxemburg en Duitsland

Home > Signature Massage

Signature Massage

Verwen uw gasten met een belevingsgerichte massage die aansluit bij hun stemming

Het is niet altijd even makkelijk om de klant een massage aan te bieden die perfect bij hen aansluit. Daarom hebben we een massage concept ontworpen op basis van aromatherapie en persoonlijkheidstypen. Het is een gepersonaliseerde ervaring waar geur, stemming, geest en lichaam samenkomen.

Met de Aromen Signature Massage biedt u een persoonlijke ervaring aan die meebeweegt met de klant

Hoe werkt het?

Op basis van onze geurgroepen hebben wij persoonlijkheidstypes samengesteld die we vertaald hebben in persoonlijkheidskaarten en bijpassende aromatherapeutische blends.

Iedereen is een opsomming van verschillende karaktertrekken die zich telkens anders uiten. Aan de hand van deze kaarten kunnen we ontdekken welke massage op dat moment het beste bij de gemoedstoestand van de klant aansluit.

Stap 1

Uw klant kiest 3 van de 6 persoonlijkheidskaarten die in dat moment hun gemoedstoestand het beste omschrijft.

Stap 2

Uw klant ruikt onze selectie van aromatische blends die aansluit bij de gekozen kaarten. Hij of zij kiest de geur die hen het meest aanspreekt.

Stap 3

Nadat de gast zijn of haar persoonlijkheidskaart met bijpassende blend heeft gekozen, kan de massagetherapeut gebruik maken van onze richtlijnen. Op deze manier kan een massage op maat gegeven worden.

Onze Signature Massages

Floraal

Een balancerende massage die je omringt met luxueuze, bloemige geuren, waaronder yuzu, jasmijn en rododendron.

Citrus

Een ritmische massage met frisse citrusgeuren zoals citroen, groene mandarijn en munt die de geest verheft en de vitaliteit ondersteunt.

Kruidig

Een verkwikkende massage met stimulerende, kruidige geuren zoals lavendel, rozemarijn en pepermunt die het energieniveau in balans brengt en harmoniseert.

Houtig

Een rustgevende massage die je in contact brengt met de kracht van de natuur door gebruik te maken van rijke en ontspannende, houtige geuren, zoals balsemspar, siam hout en patchouli.

Pittig

Een diep ontspannende massage met een verwarmend karakter door het gebruik van helende specerijen, waaronder zoete sinaasappel, zwarte peper en gember.

Aards

Een ondersteunende massage met aromatische en harsachtige geuren, zoals wierook, patchouli en kopal, om jezelf wat tijd te gunnen.

Wat heb je nodig?

Basisoliën

almond-oil

Zoete amandelolie

Gebruik zoete amandelolie om een massageolie voor het lichaam te maken.

Zoete amandel is een van de beste basisoliën als het gaat om het regenereren van huidcellen, het verminderen van wallen en acne, en het voeden van de droge huid. De amandelolie voelt licht aan op de huid en laat geen vettig gevoel achter.

Verjongend

Hydrateert de droge huid

Voedend en licht

apricot-oil

Abrikozenolie

Gebruik abrikozenolie om een massageolie voor het gezicht te maken. Geschikt voor mensen met een notenallergie.

De rijke eigenschappen van abrikoos kalmeren de huid en verbeteren de teint. De voedingsstoffen dringen diep door tot in de lipidenlaag en herstellen zo het natuurlijke evenwicht — voor een zachte en soepele huid.

Verbetert de teint van de huid

Herstelt het evenwicht

Verzachtend en kalmerend

Persoonlijkheid Blends

Floraal Blend

Een 100% pure essentiële olie blend van zoete rhododendron, levendige geranium en delicate jasmijn. Een zachte, subtiele blend voor een harmoniserende massage.

Citrus blend

Een 100% pure blend van essentiële oliën met verfrissende limoen, aromatische sinaasappel en verkwikkende bergamotmunt. Een fruitige blend voor een energieke ervaring.

Kruidig blend

Een 100% pure blend van essentiële oliën met verse pepermunt, verkoelende eucalyptus, kruidige rozemarijn en kalmerende lavendel. Een stimulerende blend voor een verkwikkend moment van wellness.

Houtig blend

Een 100% pure blend van essentiële oliën met frisse balsemspar, oosters siam hout en warme ceder. Een harmonieuze blend voor een rustgevende massage.

Pittig blend

Een 100% pure blend van essentiële oliën met aardse kardemom, vurige zwarte peper en gember. Een verwarmende blend voor een ontspannende ervaring.

Aards blend

Een 100% pure blend van essentiële oliën met frisse, aromatische wierook, balsamische kopal en houtachtige patchouli. Een rijke blend voor een aardend wellness moment.

Dek met persoonlijkheidskaarten & instructies

Onze 6 persoonlijkheidskaarten komen in een A6 folder. Alle kaarten zijn uitgevoerd met een vingerprint- en waterresistent patroon voor een luxueuze uitstraling en langdurige bescherming.

Elk dek heeft ook een A4 vel met instructies voor de massagetherapeut. Deze kan hij of zij raadplegen bij het behandelen van de verschillende persoonlijkheidstypen.

Start Pakket

1x zoete amandelolie (250 ml)
glazen fles + pompje

1x zoete amandelolie (6L)
navulfles

1x abrikozenolie (250 ml)
glazen fles + pompje

1x abrikozenolie (6L)
navulfles

1x Floraal Essential Oil Blend (11ml)

1x Citrus Essential Oil Blend (11ml)

1x Kruidig Essential Oil Blend (11ml)

1x Houtig Essential Oil Blend (11ml)

1x Pittig Essential Oil Blend (11ml)

1x Aards Essential Oil Blend (11ml)

Personality Deck & Guidelines

Onze 6 persoonlijkheidskaarten komen in een A6 folder. Alle kaarten zijn uitgevoerd met een vingerprint- en waterresistent patroon voor een luxueuze uitstraling en langdurige bescherming.

Elk dek heeft ook een A4 vel met instructies voor de massagetherapeut. Deze kan hij of zij raadplegen bij het behandelen van de verschillende persoonlijkheidstypen.