Gratis verzending vanaf 50€ naar België, Nederland, Luxemburg en Duitsland

Gratis verzending vanaf 50€ naar België, Nederland, Luxemburg en Duitsland

Natuurlijk op uw best – altijd en overal

We begrijpen hoe belangrijk het is om u op uw best te voelen en soms heeft u een helpende hand nodig. Dat is waar de natuur u bij kan helpen! Wij geloven dat plantaardige producten zoals etherische oliën, geneeskrachtige planten en natuurlijke ingrediënten uw gezondheid en welzijn op korte en lange termijn kunnen verbeteren.

Of het nu gaat om het creëren van een aromatische, feel-good omgeving, of om u te helpen concentreren tijdens een lange werkdag of om een wellness moment thuis te realiseren – met onze expertise en passie maken we de voordelen van natuurlijke oliën voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk. We begeleiden u stap voor stap met de simpel te gebruiken producten van hoge kwaliteit, stimulerende cursussen, een informatieve app, een ondersteunende community en meer. Of u nou nieuw bent of gevorderd; Aromen is er voor iedereen.

Laat u leiden door de ervaring van de natuur

kwaliteit van essentiële oliën

Wij geloven dat u de voordelen van natuurlijke producten het beste leert door het te ervaren. Iedereen is namelijk anders en heeft verschillende behoeften en voorkeuren. Daarom bieden we betaalbare, kant-en-klare producten aan waar u thuis van kunt genieten.

Daarnaast verschaffen we doe-het-zelf producten waarmee u essentiële oliën naar uw wensen kunt mengen. We streven er elke dag naar om u het beste advies te geven en de hoogste kwaliteit te bieden. Zo brengen we bewust wellness en heerlijke geuren in uw dagelijks leven.

kwaliteit van essentiële oliën
kwaliteit van essentiële oliën

Onze producten

kwaliteit van essentiële oliën

Onze 100% pure producten zijn gebaseerd op bewezen combinaties geïnspireerd door traditioneel gebruik en wetenschappelijk bewijs. We streven ernaar om uw leven te verrijken met verfrissende producten die zijn ontworpen met alleen natuurlijke ingrediënten, en dat verschil merkt u. Door essentiële oliën en plantaardige ingrediënten te gebruiken is het onze wens ervoor te zorgen dat u zich op uw best voelt. Elk ingrediënt is specifiek gekozen op basis van zijn kwaliteiten, om zo een geharmoniseerd, verenigd lichaam en geest te ondersteunen

Met liefde en respect voor de natuur

Wij doen er alles aan om ons afval te minimaliseren en op een milieuvriendelijke manier te werken. Daarom is onze verpakking, waar mogelijk, recycleerbaar, biologisch afbreekbaar of herbruikbaar. Onze producten zijn afgeleid van essentiële en hernieuwbare middelen, zodat u alleen omringd wordt door al het goede van de natuur.

Ons team

Aromen is een jong en dynamisch Belgisch bedrijf opgericht door Martijn Vanhoorelbeke en Jurgen De Meester. Onze passie voor wellness en etherische oliën heeft ertoe geleid dat we met talloze geweldige wellness centra over de ganse wereld samenwerken, die aromatherapie toepassen om het natuurlijke welzijn te verbeteren.

We hebben reeds meer dan duizend wellness-therapeuten opgeleid in het creëren van gezonde, natuurlijke ruimtelijke belevingen. Dankzij het enthousiasme en de gedrevenheid van het ganse Aromen team konden we groeien en onze uitstekende reputatie vestigen, en dat zullen we met toewijding en vreugde blijven doen.